Ga naar de inhoud

Service logistiek

Keyless

Sleutelloze belevering

Ideaal voor nachtdistributie

Op betrouwbare en transparante wijze goederen leveren en ontvangen, ook ’s nachts. Bijvoorbeeld bestellingen van (para)medische beroepen of onderdelen voor servicemonteurs, nu vaak als kofferbakleveringen.

Met Sesam is het toegangsbeheer volledig geautomatiseerd en wordt elke stap van de goederenoverdracht vastgelegd. Desgewenst eenvoudig gekoppeld aan eigen logistieke systemen. Onze oplossingen zijn natuurlijk ook geschikt voor goederenverzending en retourprocessen. Via Sesam oplossingen kunnen goederen 24/7 contactloos en gecontroleerd worden opgehaald.

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om een order-, pakbon- of verzendnummer, uit elke tekenreeks kan een scanbare code worden gegenereerd. Deze code, in de vorm van een barcode, QR-code of datamatrixcode, wordt via het Sesam platform als toegangscode naar uw Sesam-oplossing gestuurd.

Het toegangssysteem van Sesam weet dus van tevoren dat een zending goederen met code X onderweg is en gaat open zodra de toegestane code wordt gescand. Zowel de Sesam pakketbox, als ook elke elektronisch bediende deur van een opslagruimte kan zo eenvoudig worden ontsloten.

En de kosten?

De verloren tijd of een extra autosleutel is al snel duurder… Om nog maar te zwijgen over de veiligheid en privacy van je kostbare medewerkers.

Sesam Servicebox

Ontdek alle functies & voordelen

Meer weten?

Stel gerust je vraag. Dan ontvang je snel meer informatie of een passend advies. Uiteraard geheel vrijblijvend.