Ga naar de inhoud

Vastgoed eigenaar of beheerder?

Futureproof

Kies de 100% schaalbare oplossing voor binnen én buiten

Ruim 90% van de volwassen shopt online, een kwart zelfs wekelijks. De meeste shoppers krijgen bestellingen het liefst thuisbezorgd, maar dan wel zonder het gedoe van wachten, met buren… Want hoe fijn is het als je aankoop er al is wanneer je thuis komt? Dat is het ultieme gemak van online winkelen. 

Er is dan ook een toenemende vraag naar een praktische en veilige voorziening voor pakketbezorging, die het wooncomfort verhoogt en verkeer van pakketbezorgers beperkt. Maar hoe faciliteer je dit als vastgoedeigenaar of beheerder? 

Ons motto is delen. Voor een optimale benutting en minimale kosten. Vergelijk het eens met laadpalen. Onmiskenbaar in opmars, wellicht nu nog voor een selecte groep gebruikers. Dus begin je met een paar die beurtelings worden gebruikt en breid je uit naar behoefte. Zo creëer je eenvoudig een schaalbare oplossing die meegroeit met de vraag.

Onze draadloze pakketbussen zijn overal te plaatsen. Bewoners kun je laten betalen voor gebruik; naar keuze per keer of per maand. Dan kan je de aanschaf zelfs terugverdienen. Kortom, een flexibele en duurzame oplossing met een minimale investering.

Vele voordelen

Plug-and-play

Eenvoudig schaalbaar

Ontdek alle functies & voordelen

Meer weten?

Stel gerust je vraag. Dan ontvang je snel meer informatie of een passend advies. Uiteraard geheel vrijblijvend.